Lokaal/ArubaDutch

Dauvia Nijenhuis een toewijding aan de vrouw in haar geheel

Duavia T.front

Een van de meest prestigieuze en internationaal succesvolle modeontwerpers in Europa, de in Angolees geboren Afrikaanse ontwerper Dauvia Nijenhuis zal op de catwalk staan tijdens de UNCHAINED-modeshow die plaatsvindt op 6 september 2023 op de Promenade des Cayes in San Nicolas.

Art Fashion presenteert al ruim 6 jaar lokale en internationale ontwerpers, altijd met een thema dat indruk maakt, aan het denken zet en je bewust maakt van alle realiteiten van onze samenleving. Vanuit Angola, Afrika, zal Aruba de kans krijgen om getuige te zijn van de Dauvia Nijenhuis-collectie, die een collectie zal presenteren gewijd aan vrouwen, hun passie en traditie.

De kostuums van haar moeder, grootmoeder, tantes en neven en nichten in een moderne en kleurrijke transformatie. Het verleden dat terugkeert naar het heden in de vorm van kleuren in een magische mix.

Een buitengewone creatie culmineert in haar totaliteit met een reeks grote en fantastische vreugden, die haar afkomst en bevrijding weerspiegelen. Haar instinct om kunst in kleur en textuur te creëren en te combineren zal ongeëvenaard zijn.

Het UBUNTO thema is precies waar ART FASHION dit jaar voor staat. De bevrijding van onze ziel in alles wat we vertegenwoordigen. UBUNTO betekent “Ik ben omdat we allemaal zijn” in de Afrikaanse taal. De kracht om samen te binden en een unie te vormen. Ik probeer via mijn collectie uitdrukking te geven aan de bevrijding van Afrikaanse vrouwen en vrouwen van over de hele wereld. Want ze is maagdelijk, en ze zal altijd maagdelijk blijven, zegt David.

De grote lijst zal zijn:

Maria Theresa Madariaga, veelzijdige kunstenaar, mode-influencer en kunstverzamelaar, symbool van Aruba’s mode- en kunstscene. Een ontwerper uit Aruba zal zijn schaduw moeten wegnemen terwijl hij op zijn eigen unieke manier 25 symbolen van kunst en confectie presenteert. Zijn bundel “Bevrijding” zal voor zich spreken. Fausta Luna, sieradenmaakster, kunstenaar en een trouwe medewerker sinds het begin van Art Fashion met haar collecties, reisde onlangs naar Mexico en is na een lange tijd teruggekeerd met haar collectie die opvallend, kleurrijk en speciaal zal zijn en de uitdrukking van de bevrijding zal zijn. “Colors of my Heart” is een zeer pakkende collectie. Fausta betrekt altijd haar familie, die grotendeels uit kunstenaars, dansers en modellen bestaat, in haar presentaties.

COLOMBIA SENA, de winnende collectie van Colombia Moda.

Gigliola Arends, Gigliola Designs, presenteert haar collectie die ze in Colombia heeft ontworpen tijdens Colombia Moda, “The warmte of Paradise”, waar ze via haar collectie haar verhaal laat zien. De vijfde generatie van zijn voorouders die hier op Aruba tot slaaf waren gemaakt. En het waren allemaal banketbakkers. Iets heel moois.

David Paulus, Curaçao en Nederland, David heeft een lange carrière in de modewereld en wordt in Nederland erkend vanwege zijn enorme talent. De nieuwe collectie zal niet alleen “My Roots” heten, maar zal ook het volledige assortiment schoenen en accessoires bevatten. Levensperformance van Kriss Kross, Susjaira Kerpens die Adriana Cereste zal vergezellen in de presentatie van Pueblo Lanta van Ezaline Calister. Klei & Clayten, Curaçao, bekend als SWAY, zal indruk maken met een buitengewone show getiteld Timeless, een liveshow als geen ander. Vanessa Paulina, Aruba, kunstenaar, schilder, declamadora, boekenschrijver, illustrator, zal voor het eerst deelnemen aan een catwalk en haar verhaal vertellen over Virgina de rebel. Een illustratie van zichzelf via MODA. Spectaculaire show van Jhon Freddy Montoya die op zijn eigen manier LIBERACION interpreteert. Dauvia Nijenhuis, Angola, Afrika, ontwerpster en eigenaresse van haar eigen Fashion Gallery, woonachtig in Nederland, vertelt op unieke wijze over haar genezing op YouTube. Ubuntu zal de mensheid aan anderen illustreren. Ze zullen illustreren dat ik ben wat ik ben, omdat we allemaal hetzelfde zijn. Hij is lid van de Knesset voor Likoed. Sint Maarten presenteert Prized Possesions, een unieke en innovatieve manier om de kostbaarste bezittingen van ons leven te illustreren.

BLESS HS, Colombia, Een andere manier van ontwerpen en tevens een van de winnaars van SENA Ronchi de Cuba keert terug naar het podium met een prachtig eerbetoon aan het bijzondere in je leven, genaamd “My Queen”.

Op 6 september om 8.00 uur zal San Nicolas gekleed in galakleding het verhaal van de bevrijding presenteren, naar voren gebracht door meer dan 10 ontwerpers die hun versie zullen vertellen.

Duavia T

Related posts

Subsidieregeling Koninkrijksbeurzen op 1 maart opengegaan

EA News Author

Geen patiënten met covid-19 in ziekenhuis op Bonaire

EA News Author

Mike Eman: 25.000 arbeiders leven al enige tijd onder het minimumloon op Aruba

EA News Author

1 comment

Dauvia Nijenhuis een toewijding aan de vrouw in haar geheel - Notisia 365 September 2, 2023 at 1:11 am

[…] Source link […]

Reply

Leave a Comment

Whatsapp Message