Lokaal/ArubaDutch

COVID-vaccin nu beschikbaar voor kinderen van 6 tot 4 maanden

Mother Holding Child For Vaccine Shot

Sinds een jaar heeft hij een lichte ziekte die zijn gezondheid bedreigt.

Onze kwetsbare kinderen tussen de leeftijd van 6 maanden en 4 jaar geboren met erfelijke aandoeningen of geboorteafwijkingen, niet eerder Tawata had beschermd kunnen worden tegen COVID.

Onze kwetsbare kinderen lopen het risico om COVID te krijgen op school of op school.

En de gevolgen van hun handelwijze zijn er ook. Veel kinderen vanwege hun gezondheidstoestand zijn de ouders zo betrokken dat ze de voorkeur geven aan
zoveel mogelijk mensen thuis om het risico op besmetting te minimaliseren COVID.

Voor deze kinderen en hun ouders is het een opluchting om te weten dat vanaf vandaag 2 mei 2023 er is een Pfizer-vaccin speciaal beschikbaar voor kinderen van de bovengenoemde leeftijd en jonger specifieke omstandigheden. Voor een kind met een gezonde conditie is het mogelijk om dit vaccin te krijgen een pediatrische arts moet dit voorschrijven. Wat is dit recept voor de moeder Breng haar kind naar de afdeling infectieziekten van het ministerie van Volksgezondheid Dit is een serie van vaccinaties die worden gegeven aan kinderen in de buurt van Avicenna Street.
Drie vaccinaties. Na het eerste vaccin moet je 4 weken wachten om het tweede vaccin te krijgen.

Daarna moeten ze acht weken wachten voor het derde vaccin. Het is heel belangrijk om op het moment als het kind het COVID-vaccin krijgt, heeft het kind meer dan twee weken om te vaccineren ontvangt geen andere vaccinatie en ook na ontvangst moet het COVID-vaccin wachten 2 weken voordat u een ander vaccin kunt krijgen. Voor kinderen van 5 jaar en ouder 11 jaar oud die ook last heeft van een of andere medische aandoening Een vaccinatie voltooid, wordt nu een booster shot aanbevolen.

Ziekten of gezondheidsproblemen waaronder onze kinderen opmerkelijk zijn
het ontvangen van het COVID-vaccin is e.o. hart- en vaatziekten, ziekten van de longen en van de luchtwegen, nierziekte, ziekten van de maag, darmen, nieren en meer. Voor meer informatie kunnen ouders contact opnemen met de kinderarts bij wie het kind is wordt gecontroleerd of wordt behandeld.

Related posts

Bonaire heeft in maart 2024 18.169 verblijfsbezoekers verwelkomd

EA News Author

Cargovluchten tussen Aruba en Venezuela tussen Curaçao zijn toegestaan

EA News Author

Opnieuw drugs onderschept door Zr.Ms. Groningen

EA News Author

Leave a Comment

Whatsapp Message