DutchLokaal/Aruba

Christus Jezus is onmisbaar in ons leven, ieder mens moet van Christus zijn

Pastor

We ervaren allemaal dat mensen in de wereld liever zichzelf lief hebben dan God: geld, plezier, bezittingen, plezier en plezier.

Materialisme heeft een enorme impuls genomen, en we zien duidelijk hoe mensenlevens zijn waardeloos geworden, we leven in een tijd van werk, een tijd van opstandigheid, een tijd van verraad, een tijd waarin immoraliteit wil heersen, en ook legaal is, in feite, mensen willen leven zonder God.

In het boek Spreuken zegt God: “Kijk goed naar de aarde.

Er is een geslacht dat zijn vader vervloekt en zijn moeder niet zegent. (Spreuken 30:11)

We zien overal problemen in onze huishoudens en we vragen God om genade.

Er is een generatie die zuiver is in haar eigen ogen, maar die niet van haar zonde wordt gewassen.

Hier zien we dat we elke dag te maken krijgen met mensen die goed en kwaad noemen.

Er is een generatie, hoe hoogmoedig zijn haar ogen! Hij kijkt minachtend naar ons.

Trots gaat vooraf aan de val, en de meeste mensen weten niet dat God trotse mensen ziet.

Er is een geslacht, waarvan de tanden als zwaarden en de tanden als zwaarden zijn, om de armen van de aarde en de armen uit het midden der mensen te verslinden. (Spreuken 30:14) Je kunt er ook voor kiezen.

Let op hoe negativisme is ontstaan, met een systeem om slecht over mensen en dingen te praten, zonder iets positiefs te denken.

Zij zijn vol van haat, onnozel en bedriegen zichzelf. Ze spreken onzin en verdraaien anderen. 2 Timotheüs 3:1-5.

Als Christus Jezus voor ons een onherroepelijk rechtvaardige God is, dan moeten we dan ook niet vergeten dat als we niet gehoorzamen aan de geboden van God, dan zijn we niet dankbaar voor zijn genade.

Simon Petrus antwoordde Hem: Heer, tot wie zullen wij gaan? U hebt de woorden van het eeuwige leven. Wij geloven en wij weten dat u de Heilige van God bent”. (Johannes 6:68)

En hij zei tegen hen: “Gij komt van onder, ik kom van boven. Daarom heb ik jullie gezegd dat jullie in jullie zonden zullen sterven. Want als jullie niet geloven dat ik het ben, zullen jullie in jullie zonden sterven. Johannes 8;23+24).

Het woord van God spreekt in alle ernst in Johannes 3:36:

Wie in de Zoon gelooft, heeft het eeuwige leven; wie niet in de Zoon gelooft, zal het leven niet zien, maar de toorn van God blijft op hem”. Laten we ons dan niet zo gedragen als Christus Jezus.

Jezus zei: “Wie mij verloochent, zal op de grond worden neergeworpen. Ik zal hem ook voor mijn Vader in de hemelen verloochenen. (Mattheüs 10:33) Velen lopen vandaag de dag rond, spotend, en vragen om bewijs voor het bestaan van God, terwijl iedereen kan zien en bewijzen dat zonder Christus er geen leven is.

Wanneer iemand sterft en alles achterlaat, zijn huizen, vrouwen, kinderen en soms zelfs niets van wat hij heeft achtergelaten, maar het is belangrijk in ons leven om ons volledig aan Christus te wijden.

Related posts

Aantal werkenden Caribisch Nederland in 2022 verder toegenomen

EA News Author

Nederlands kabinet stuurt voortgangsbrief slavernijverleden naar Tweede Kamer

EA News Author

Veiligheid is niet vanzelfsprekend: aanbieding Veiligheidsstrategie Koninkrijk der Nederlanden

EA News Author

Leave a Comment

Whatsapp Message