DutchToerisme

CEO Aruba Tourism Authority (A.T.A.) Ronella Croes: Bewustwording om afvalscheiding te stimuleren is belangrijk

Ceo Aruba Tourism Authority A.t.a Ronella Croes

Aruba Tourism Authority (A.T.A.) sluit zich aan bij de nationale campagne “ Limpi Limpi”. A.T.A. CEO Ronella Croes geeft tijdens een persconferentie aan dat de campagne belangrijk is voor A.T.A. en toerisme. Een van de punten waarop A.T.A. de nadruk legt is dat Aruba een onvergetelijke ervaring kan bieden aan alle bezoekers van Aruba, maar ook zonder te vergeten dat A.T.A. ook staat voor het behoud van een kwaliteit van leven voor onze eigen gemeenschap.

Deel van het leven op een schoon eiland is belangrijk voor onze bezoekers maar ook voor onze gemeenschap. Daarom heeft A.T.A. al jaren verschillende acties die zich richten op de schoonheid van ons land, zoals het plaatsen van verschillende vuilnisbakken rond Aruba.

Er zijn momenteel een aantal vuilnisvelden rond Aruba die niet alleen gebruikers in staat stellen om deze te gebruiken, maar ook het scheiden van afval stimuleren. Volgens CEO van A.T.A. Ronella Croes we kunnen denken aan verschillende vuilnisbak die voornamelijk in verschillende stranden liggen.

A.T.A. verzoekt alle gebruikers van de stranden van Aruba om het afval van plastic, aluminium en andere afvalstoffen te scheiden. Volgens de CEO van A.T.A kunnen gebruikers dit in het algemeen respecteren, maar het lijkt erop dat er meer bewustzijn nodig is op dit gebied.

Aruba Tourism Authority (A.T.A.) sluit zich aan bij de campagne “Zuiver Zuiver” niet alleen om te onderzoeken hoe er meer vuilnis kan worden weggegooid, wat ook een van de verzoeken is die A.T.A. heeft gedaan om dit te analyseren, maar tegelijkertijd vindt het belangrijk om de scheiding van vuilnis te stimuleren.

Het afval dat op dit moment wordt verzameld, wordt door een stichting gerecycled, die het plastic recycelt en het resterende materiaal overdraagt aan andere instanties die er iets aan kunnen doen.

Volgens CEO Ronella Croes van A.T.A. is het bovendien mogelijk om bewustwording te creëren onder onze gemeenschap, zodat we onder deze hoed de A.T.A. platforms kunnen aanbieden om de gemeenschap van Aruba en de bezoekers van alle plaatsen te informeren over het beleid van Aruba en tegelijkertijd de gemeenschap en de bezoekers te stimuleren om Aruba schoon te houden en om Aruba schoon te maken waar het vuil is.

Volgens CEO van A.T.A. Ronella Croes zal het certificaatprogramma dat A.T.A. aanbiedt via de Aruba Excellence Foundation de mogelijkheid zien om een component van wat de schoonheid van ons land is en de betekenis ervan te vergroten en op deze manier het bewustzijn op deze manier te stimuleren. A.T.A zal zeker zijn bijdrage leveren aan de “Limpi Limpi “ campagne, niet alleen voor de burgers van Aruba zelf, maar ook voor de 1,8 miljoen bezoekers die Aruba per jaar ontvangt.

Related posts

Weersverwachting tot vrijdag 22 september 2023

EA News Author

Meer basischolen tekenen samenwerkingsovereenkomst met CMK

EA News Author

Toonaangevende reismedia bezoeken Saba

EA News Author

1 comment

Leave a Comment

Whatsapp Message