Lokaal/ArubaDutch

Buki di pret Aruba

Buki Di Pret 2023

‘GOUVERNEUR ALFONSO BOEKHOUDT NEEMT 3E EDITIE BUKI DI PRET IN ONTVANGST’

Op donderdag 8 juni nam de gouverneur van Aruba, Alfonso Boekhoudt de 3e editie van BUKI DI PRET ARUBA in ontvangst op de basisschool Colegio Laura Wernet-Paskel. Gouverneur Boekhoudt vindt het belangrijk dat er initiatieven zoals Buki di Pret bestaan en nam het boekje dan ook met veel enthousiasme in ontvangst. Hij zei daarbij: “Het is een heel mooi boekje met veel activiteiten. Zelf heb ik ook een leuke wandelactiviteit in het boekje staan. Reserveren is wel nodig, want niet iedereen kan met mij mee. Ik nodig graag iedereen uit om de liefde voor de natuur met mij te delen.”

VERDUBBELING AANTAL ACTIVITEITEN T.O.V. EDITIE 2022

Buki di Pret is een gratis boekje vol leuke, verrassende en leerzame activiteiten en aanbiedingen, geldig tijdens de grote vakantie, speciaal voor basisschoolkinderen op Aruba. Dit jaar zijn er 80 verschillende activiteiten en aanbiedingen om uit te kiezen. De meeste activiteiten worden meerdere keren aangeboden, waardoor de totale activiteitenkalender goed is voor meer dan 200 leuke activiteiten! Dit betekent een verdubbeling ten opzichte van vorig jaar.

ACTIVITEITEN MOGELIJK MAKEN EN TALENTEN ONTDEKKEN

Het doel achter de non-profit stichting Buki di Pret is om zoveel mogelijk basisschoolkinderen een leuke, grote vakantie te geven! Het boekje biedt een gevarieerd aanbod aan activiteiten: van sportief en ontspannend tot creatief en educatief. Er zijn ook activiteiten met dieren en aanbiedingen voor lekker eten en drinken.

De initiatiefnemers hopen dat het boekje kinderen en hun ouders activeert om de vele leuke dingen die Aruba biedt te ontdekken en de kinderen stimuleert hun interesses en talenten te ontdekken. Dankzij dit unieke boekje boordevol laagdrempelige, betaalbare, en vaak zelfs gratis activiteiten en aanbiedingen is dit voor alle kinderen, ongeacht hun financiële situatie, mogelijk! Van 8 t/m 16 juni komt het team van vrijwilligers langs bij de basisscholen om alle bijna 9.000 kinderen van klas 1 t/m 6 (6 t/m 13 jaar) een boekje te geven.

POWERED BY LOKALE ORGANISATIES EN VERENIGINGEN

Aan ondernemers, organisaties, stichtingen en verenigingen op Aruba is gevraagd of ze mee wilden doen en een aantrekkelijke, laagdrempelige activiteit wilden bedenken en organiseren. Naast deze actieve organisaties krijgt Buki di Pret ook steun van een aantal sponsoren. Stichting Buki di Pret wil iedereen bedanken die heeft meegeholpen om Buki di Pret mogelijk te maken. Organisaties die geïnteresseerd zijn ook een bijdrage te leveren aan Buki di Pret worden hierbij van harte uitgenodigd contact op te nemen met de initiatiefnemers via aruba@bukidipret.com Voor meer informatie over Buki di Pret verwijzen we naar onze site www.bukidipretaruba.com en facebook.com/bukidipretaruba.

Buki Di Pret 2023

Related posts

Kustwacht Caribisch Gebied samen met Korps Politie Aruba houden 38 ongedocumenteerden aan

EA News Author

Kustwacht onderschept boot met aan boord 5 mannen en drugs

EA News Author

‘Ban Kombersá ku MPB’/ (‘Kom praten met de MPB’) was een succes

EA News Author

1 comment

Buki di pret Aruba - EA News Aruba - Notisia 365 June 8, 2023 at 4:57 pm

[…] Source link […]

Reply

Leave a Comment

Whatsapp Message