Lokaal/ArubaDutch

Boodschap van de premier voor Pasen

Prome Minister Evelyn Wever Croes 4

We gaan het einde van de Heilige Week in. In Aruba nemen de meeste burgers deze dagen de tijd om met hun familie door te brengen, of het nu gaat om reizen, kamperen of thuisblijven en familie-eenheid te genieten. Voor veel burgers wordt dit ook beschouwd als een plechtig en belangrijk moment om hun geloof te hernieuwen en over Jezus na te denken. Premier Evelyn Wever-Croes van Nederland, wenst het volk van Aruba een mooi en veilig seizoen.

Ik hoop dat heel Aruba een weekend van devotie kan hebben. Wij zijn een grote gemeenschap van gelovigen en het is goed dat we in deze dagen stilstaan en nadenken over het leven en de dood van Jezus. Zijn offers die hij deed uit liefde voor anderen.

Moge dat ons ook inspireren in de strijd die ieder van ons elke dag voert. Wij, onze familie, ons land, omdat het geloof ons allemaal helpt om al onze doelen te bereiken. Het is een druk weekend, en ik hoop dat mensen die traditioneel kampen, op hun hoede zijn voor onze stranden. Aruba werd onlangs gerenommeerd als de acht beste stranden van het Caribisch gebied en de wereld. Als we dit hebben bereikt, moeten we dat ook blijven doen. Fijne week en Pasen.

Related posts

Politieberichten van maandag 5 juni tot en met woensdag 7 juni 2023

EA News Author

21e jaarlijkse Evenement voor Vrouwelijk Leiderschap op Curaçao: Vrouwelijke leiders doen vrijwilligerswerk

EA News Author

Gedeputeerde Kroon geeft startsein nieuwe bibliotheekautomatisering

EA News Author

Leave a Comment

Whatsapp Message