DutchBonaire

Bonaire aanwezig op de Vakantie Expo in Antwerpen

Boneiru Presente Na Vakantie Expo Na Antwerpen

Bonaire, vertegenwoordigd door de Tourism Corporation Bonaire (TCB) en Grand Windsock Bonaire, nam van 26 tot 28 januari 2024 deel aan de Vakantie Expo in Antwerpen, België.

Het team van TCB, bestaande uit Marjolein Oleana – Business Manager & Europe Liaison, Annette Emerenciana – Marketing PR & Project Coordinator, en Sander Winterberg – General Manager van Grand Windsock Bonaire, stond klaar om de bezoekers te verwelkomen.

De Vakantie Expo Antwerpen heeft een totaal van 20.000 bezoekers aangetrokken. Op de sfeervol ingerichte stand van Bonaire, bood TCB informatie aan over het eiland met daarbij een proeverij van de Ròm Rincón en Cactus likeur.

Met de aanwezigheid op de beurs streeft TCB ernaar om haar positie op de Belgische markt verder te versterken. Gedurende de beurs heeft TCB constructieve gesprekken gevoerd met diverse tour operators, met als doel Bonaire op te nemen in hun vakantieaanbod. 

Deelname aan de Vakantie Expo bood TCB een uitgelezen kans om de unieke charmes van Bonaire te presenteren aan bezoekers van de beurs en nieuwe mogelijkheden te verkennen in samenwerking met belangrijke spelers in de Belgische reisindustrie. 

Met de focus op het vergroten van de zichtbaarheid hoopt Bonaire verdere groei te realiseren binnen de Belgische markt.

Tourism Corporation Bonaire en 11 andere partners zullen aanwezig zijn op de Duikvaker beurs, die op 3 en 4 februari 2024 in Houten plaatsvindt.

Boneiru Presente Na Vakantie Expo Na Antwerpen 1

Related posts

De COVID-19 pandemie ernstige financieel-economische en sociale gevolgen heeft gehad voor Aruba, Curaçao en Sint Maarten,

EA News Author

Opnieuw drugs onderschept door Zr.Ms. Groningen

EA News Author

Weersverwachting tot dinsdag 31 oktober 2023

EA News Author

Leave a Comment

Whatsapp Message