SabaDutch

Bijzondere kerkdienst voor koning Willem-Alexander

Ing Willem

De ochtend van 27 april kwam de gemeenschap bijeen voor een dienst in de Sacred Heart Church in The Bottom om Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander van Nederland te vieren. De dienst werd bijgewoond door leden van de gemeenschap en regeringsfunctionarissen, waaronder de gouverneur van het eiland, Johnathan Johnson.

De speciale kerkdienst werd geleid door pater Zibi, die een preek gaf met wijze woorden en hoop die bij velen opviel en hen herinnerde aan het belang van eenheid, geloof en geluk. Pastoor Vernon Liburd was ook aanwezig, terwijl hij de gemeente leidde in gebed.

Tijdens de dienst hield gouverneur Johnson een speciale toespraak voor de gemeente, waarin hij de verjaardag van de koning en zijn tiende troonsavond onderstreepte. De gemeente kreeg ook een speciale uitvoering van Elvira Van Groningen op de viool en Devi Van Groningen op de gitaar. Het was een mooie en opbouwende gelegenheid voor allen die er aan deelnamen. Na de dienst verzamelden de aanwezigen zich buiten om elkaar te begroeten en elkaar te groeten als verfrissing De Commissie heeft de Commissie verzocht om een verslag uit te brengen over de resultaten van het onderzoek. De speciale kerkdienst voor koning Willem-Alexander werd als een betekenisvolle viering beschouwd.

Related posts

Vrijheid van meningsuiting is niet onbeperkt

EA News Author

Minister Maduro kreeg een update van stichting monumentenfonds Aruba over verschillende ontwikkelingen met betrekking tot monumenten

EA News Author

Tourism Corporation Bonaire organiseert geweldige speurtocht In verband met de Toerisme Maand

EA News Author

Leave a Comment

Whatsapp Message