Lokaal/ArubaDutch

Aruba Lions Club organiseert informatieavond

22 Aruba Lions .3 1

Onlangs vond in de club van de Aruba Lions Club een informatie avond plaats waarbij actieve leden van de club een of meer mensen konden uitnodigen die gemotiveerd zijn en die de passie hebben om in de gemeenschap te helpen om ook lid te worden van de club.

President van de club Rubin Ponson nam het woord en legde de potentiële leden uit over het werk van de club in Aruba maar ook wat Lions Club wereldwijd doet. District Governor Ivan Croes sprak ook tijdens deze informatieve avond dat het een zeker succes was. Uiteindelijk beantwoordde hij vragen die van de nieuwe prospects kwamen.

Blijf op de hoogte want Aruba Lions Club zal meer informatie geven deze avond omdat Lions Club International op zoek is naar 1.5 miljoen leden… nu al een aantal jaren op 1.4 miljoen staat. Dus als je ook wordt uitgenodigd door een actief lid van de club… ga dan naar de informatieavond en maak deel uit van een van de meest prestigieuze serviceclubs ter wereld. Want wij dienen.

22 Aruba Lions 122 Aruba Lions 1 122 Aruba Lions 4 1

Related posts

Ryçond Santos do Nascimento:Waar blijft AVP’s inzet voor integriteit?

EA News Author

Eerste Internationale Vergadering van dichters op Aruba

EA News Author

Fractieleider AVP, Mike Eman: Als ouders geen geld hebben worden de deuren van de school gesloten voor kinderen en jongeren

EA News Author

1 comment

Aruba Lions Club organiseert informatieavond - Notisia 365 September 6, 2023 at 12:06 am

[…] Source link […]

Reply

Leave a Comment

Whatsapp Message