Lokaal/ArubaDutch

Aruba Lions Club maakte kinderen gelukkig

Pasco Grandi 2024 Alc 1

Ter gelegenheid van zijn 75 jaar dienstbaarheid aan de gemeenschap besloten de Aruba Lions Club en zijn Leo Club dit jaar tijdens het kerstseizoen om de kinderen blij te maken door een aantal basketbals te geven.

Hier hebben de leden pakketten voor een groot aantal kinderen voorbereid en bezochten ze Imelda Hof en Casa Cuna en gaven ze alle kinderen een mand vol met verschillende producten en schoolmaterialen als cadeau.
Ook kregen alle leiders een mooie prijs voor hun goede werk.

In een veilige omgeving kon ik de glimlach op de gezichten van elk van de kinderen zien toen ze deze pakketten ontvingen en dat bracht de vreugde en het geluk die ze zeker verdienden.

Voor dit project wil de Aruba Lions Club de grote medewerkers bedanken: Pricesmart, G on Air, Cahita di Bolo, Ruth Cakes, Universal Technologies Aruba en de Friends of Lions die hebben meegewerkt aan het maken van de pakketten.

Aruba Lions Club heeft al meer dan 75 jaar de gemeenschap gediend en gaat door met zijn projecten voor zowel onze volwassenen als kinderen die in nood zijn of dat nodig hebben.
We hebben de afgelopen tijd gezien dat de Aruba Lions Club op verschillende manieren werkt met haar projecten “Smile Mobile” en “Hospital Bed & Wheel Chair” dat ook een project is dat privacy moet behouden, maar een project dat het hele jaar door in de gemeenschap beweegt door bedden en rolstoelen te dragen voor mensen die dat nodig hebben en die moeite hebben om er een te spelen.

Aruba Lions Club is blij om de gemeenschap te kunnen blijven dienen door zijn leden die dit uit liefde doen.

De Aruba Lions Club zal begin juni haar volgende project aankondigen met een grote activiteit gericht op gezondheid voor onze gemeenschap.
De Aruba Lions Club rekent nog steeds op je, zodat ze kunnen blijven judden in de gemeenschap.

Pasco Grandi 2024 Alc 3Pasco Grandi 2024 Alc 4Pasco Grandi 2024 Alc 5Pasco Grandi 2024 Alc 6

Related posts

Avond met Volle Maan op zaterdag 3 juni bij Lourdes Juan Pedro (Mamalu) thuis in Rincon

EA News Author

Fundashon Kòrsou Transparente staat stil bij 10 jaar Transparency International rapport over corruptierisico’s Curaçao

EA News Author

Hansen nieuwe Commandant der Zeemacht in het Caribisch gebied

EA News Author

Leave a Comment

Whatsapp Message