Lokaal/ArubaDutch

Aruba lekker goed tijdens het grote paasweekend

Aruba A Comporta Su Mes Hopi Bon Durante Weekend Largo Di Semana Santa 1

Aruba heeft een zolang weekend doorgebracht waarin de meeste mensen vrij waren tijdens het grote paasweekend. Ambulancechef Liberato Hoek geeft aan dat Aruba een rustig weekend op het strand heeft doorgebracht, maar dat de meeste hulp thuis was en dat er kleine ongelukken waren. Het weekend is echter voorbij, maar er is nog een week schoolvakantie. Een rustig weekend in vergelijking met andere jaren was dit jaar zeker het geval.

De gevallen waren mensen die thuis ziek werden en in het kamp zelf had de ambulance bijna geen asistentie. Aleen maar eén van het tragische geval was van de laatste baby in de pool gedronken, maar dat het ook een huishoudelijke hulp was. Er waren ook een aantal auto-ongelukken, maar dit percentage daalde ook sterk ten opzichte van het jaar ervoor.

Alcohol speelt normaal gesproken een grote rol tijdens een camping, maar volgens het hoofd van de ambulance is dit jaar niet het geval. De data die werden geregistreerd gingen van donderdag tot en met maandag in de avonduren, volgens ambulancechef Liberato Hoek waren er drie ambulances beschikbaar voor de kampgebieden met verschillende posten en ontvingen 83 assistenties en de meeste assistenties waren tijdens de dag en de middag wanneer ambulance werd gevraagd om hulp te verlenen.

De asistentie van mensen die thuis waren is voor mensen die al last hebben van een chronische ziekte en die hun medicijnen niet hebben ingenomen of onvoldoende water hebben gedronken, aangezien het te warm is en dit gevolgen heeft. Daarnaast is het ook een seizoen waarin veel mensen verschillende soorten zeevoedsel eten en zeevoedsel vaak zout wordt gegeten.

Aruba A Comporta Su Mes Hopi Bon Durante Weekend Largo Di Semana SantaAruba A Comporta Su Mes Hopi Bon Durante Weekend Largo Di Semana Santa.01Aruba A Comporta Su Mes Hopi Bon Durante Weekend Largo Di Semana Santa.02Aruba A Comporta Su Mes Hopi Bon Durante Weekend Largo Di Semana Santa.03Aruba A Comporta Su Mes Hopi Bon Durante Weekend Largo Di Semana Santa.04Aruba A Comporta Su Mes Hopi Bon Durante Weekend Largo Di Semana Santa.05Aruba A Comporta Su Mes Hopi Bon Durante Weekend Largo Di Semana Santa.06

Related posts

Weersverwachting geldig tot woensdag 31 juli 2024

EA News Author

Actie Afpakteam

EA News Author

Meteorologische Departement Aruba: Dit is een waarschuwing voor overmatige hitte

EA News Author

Leave a Comment

Whatsapp Message