Lokaal/ArubaDutch

Aruba Bank sponsorde 12 Hours of Bike Endurance van Aruba

Z62 4757

Het 12 Hours of Aruba-evenement is dit jaar terug en groter dan ooit. Sinds de start van het evenement in 2015 zijn de organisatoren van 12 Hours of Aruba actief in de gemeenschap om de fietssport in Aruba te promoten. Dit wordt gedaan in samenwerking met verschillende stichtingen op het eiland om fondsen te werven voor een goed doel. Dit jaar vond het evenement plaats op 29 en 30 april 2023.

Het evenement legde de nadruk op teamwork, solidariteit en plezier, en bood een unieke ervaring voor elke deelnemer en fans op alle niveaus. Het evenement van dit jaar was gewijd aan de Stichting Beyond Sports Limit (BSLF) om ondersteuning te bieden aan Disjonrick, een jonge man die is gediagnosticeerd met cerebrale palsy. Er zijn momenteel onvoldoende fondsen voor Disjonrick om zijn therapie voort te zetten en daarom is het evenement van dit jaar niet georganiseerd.

Aruba Bank is trots om de enige bank en hoofdsponsor te zijn van dit evenement. Ik wil iedereen bedanken die deel uitmaakte van dit geweldige evenement en die op een of andere manier heeft bijgedragen. Welkom bij de organisatoren van een geweldig evenement.

Z62 4511Z62 4540Z62 4583

Related posts

Mogelijkheid voor geïnteresseerde organisaties om carnaval 2024 te organiseren

EA News Author

Alertheid gevraagd: bezoekers vaak meer geld kwijt aan Visitor Entry Tax door wederverkopers

EA News Author

Weersverwachting geldig tot maandag 03 april 2023

EA News Author

Leave a Comment

Whatsapp Message