Lokaal/ArubaDutch

Aruba Bank kondigde de data van de 17e Aruba Bank Walk & Run 2023 aan

Aruba Bank A Anuncia Fechanan Di 17Th Aruba Bank Walk Run 2023.6

Tijdens een persconferentie vanmiddag in Aruba Bank kondigde de financiële instelling de data aan van het grootste walk and run evenement, gesponsord door een bank, in onze gemeenschap. De 17e editie van de jaarlijkse Aruba Bank Walk & Run 2023 wordt aangekondigd met een nieuw concept, gericht op Be a Better You, in samenwerking met partners Subway en IBiSA. Aruba Bank Walk & Run is weer op 22, 23, 24, en 25 mei.

Het concept “Be a Better you” richt zich op elke deelnemer die elke dag probeert zichzelf te verbeteren, door zijn eigen doelen te stellen en zijn best te doen om ze te bereiken. Deelnemers die zich voorbereiden om deel te nemen, hebben gedurende de vier dagen meer dan twintig (20) kilometer opgebouwd. Met het oog op het welzijn van iedereen, zal Aruba Bank dit jaar een donatie van vijf (5) florin van elke inschrijving in RESPALDO doen om mentaal welzijn in Aruba te ondersteunen.

Volg het. Tamara Waldron, Regional Marketing & Branding Manager, Aruba Bank is zeer verheugd om de 17e Aruba Bank Walk & Run 2023 te sponsoren, de bank’s verbintenis om de ontwikkeling en het welzijn van onze gemeenschap te ondersteunen en om de gemeenschap bewust te maken van het belang van fysieke en mentale gezondheid.
De inschrijving voor de Aruba Bank Walk & Run opent op 8 mei om precies 9 uur voor de eerste 2500 deelnemers.

Deelname is AWG 25 voor alle vier (4) dagen. Elke deelnemer ontvangt 1 dri-fit shirt, een BIB met chips en promotiemateriaal. We raden iedereen aan om onmiddellijk hun bijdrage te betalen en hun deel te garanderen. Klanten van Aruba Bank kunnen betalen via Aruba Bank Online of Aruba Bank App. Andere deelnemers die geen Aruba Bank Online hebben, kunnen tijdens de inschrijving gebruik maken van de faciliteit van Credit card payment en kunnen ook betalen bij het IBISA-kantoor in Frankrijkstraat of San Nicolas, met behulp van uw debit card. Wij accepteren geen contant geld.

Aruba Bank Walk & Run is een plasticvrij evenement, dus we moedigen alle deelnemers aan om hun waterbottels mee te nemen, en ze hebben de mogelijkheid om deze halverwege de route en in de finale te vullen. Vergeet niet om de data voor het grote evenement op maandag 22, maart 23, woensdag 24 en donderdag 25 mei in de districten San Nicolas, Hato, Paradera en Camacuri te markeren. Precieze informatie wordt gepubliceerd op de Aruba Bank Walk & Run App, op www.arubabank.com en op onze Instagram en Facebook pagina.
Download de Aruba Bank Walk & Run App via je Play store of App store en blijf voorbereid en geïnformeerd over alle details van dit grote evenement, georganiseerd door de Arubaanse gemeenschap.

Aruba Bank wil alle partners bedanken die dit grote evenement mogelijk maken IBiSA, Subway, KPA, Pastrishi Sports, Motor Unit, Red Cross en vrijwilligers en rekent op hun steun voor het grote evenement Aruba Bank Walk & Run 2023.

Aruba Bank A Anuncia Fechanan Di 17Th Aruba Bank Walk Run 2023 2Aruba Bank A Anuncia Fechanan Di 17Th Aruba Bank Walk Run 2023 1Aruba Bank A Anuncia Fechanan Di 17Th Aruba Bank Walk Run 2023Aruba Bank A Anuncia Fechanan Di 17Th Aruba Bank Walk Run 2023.2Aruba Bank A Anuncia Fechanan Di 17Th Aruba Bank Walk Run 2023.3

Related posts

Geslaagde start van het youth enterprise program (YEP) in den Haag

EA News Author

Weersverwachting tot dinsdag 26 september 2023

EA News Author

Tourism Corporation Bonaire geeft 5 bezoekers erkenning als ambassadeur

EA News Author

Leave a Comment

Whatsapp Message