Lokaal/ArubaDutch

Alle vergunningsaanvragen beginnen zonder uitzondering te draaien wanneer de betaling wordt verwerkt

Dimas

DIMAS roept promotors en organisatoren van geplande evenementen op om een volledige aanvraag in te dienen en vooraf te voldoen aan de bijbehorende betalingen, zodat ze de betalingsopdracht ontvangen en niet enkele dagen wachten voordat het evenement het betaalt. Alle aanvragen voor een vergunning beginnen op het moment dat DIMAS een bevestiging van de Belastingdienst ontvangt dat de betaling naar behoren is ontvangen.

In het geval van de komiek die niet in Aruba kon komen, meldt DIMAS dat de vergunningsaanvraag eind maart werd ingediend en het betalingsbevel op dezelfde dag werd verzonden. Helaas werd de betaling voor het verlof van de uitgenodigde artiest op 12 april gedaan en werd de betaling verwerkt en bevestigd op 14 april. Het proces van het ontvangen, beheren en bevestigen van de betaling aan DIMAS door de Belastingdienst duurt minimaal twee werkdagen. Nadat de betaling is verwerkt, begint het vergunningsproces zelf, waarbij de volgende documentencontroles en systemen worden uitgevoerd zodat de persoon een antwoord op zijn vergunningsaanvraag kan ontvangen.

Om eventuele ongemakken te voorkomen wordt aan iedereen herinnerd dat voor elke vergunning een aantal controles plaatsvinden voordat de persoon deze kan ontvangen. De organisator, garant of houder van de vergunning is verantwoordelijk voor de tijdige, correcte, volledige en betaalbare levering van alle documentatie. Indien de bovenstaande punten niet worden nageleefd, zal de organisator/promotor volledig aansprakelijk worden gesteld voor de gevolgen dat de aanvraag niet kan worden ontvangen of de vergunning niet binnen de gestelde termijn wordt verstrekt. De andere partners in de keten zijn verantwoordelijk voor het maken van de verschillende cheques om te voldoen aan de wet en de regels.

Related posts

Toerist overlijdt na een dag op zee in Philipsburg St Maarten

EA News Author

Debt of 916 million is not covered by negotiations between the COHO and the Onderlinger Arrangement

EA News Author

Bonaire aanwezig op de Vakantie Expo in Antwerpen

EA News Author

Leave a Comment

Whatsapp Message