Lokaal/ArubaDutch

Adelaida Ponson-Arends presenteert 2 boeken

Adelaida Ponson Arends Ta Presenta 2 Buki

Maandag 24 april in de Arubaanse Bibliotheek. Het evenement is van 5 tot 7 uur. Het is een genoegen. Adelaide vertelt het publiek een beetje meer over haar publicaties. Het publiek is welkom.

Sluit. Adelaide Ponson-Arends publiceerde haar memoires getiteld ‘Lieve herinneringen’ in 2019. Omdat het een moeilijk seizoen was om publieke evenementen te organiseren, sloot ze aan. Ponson presenteerde geen officiële geliefde herinneringen. Nu stop. Adelaide publiceerde een ander boek getiteld ‘Tijd van angst’. Het is een genoegen. Adelaide Ponson-Arends presenteert beide in het openbaar.

 

Voor meer informatie over de bibliotheek, bezoek onze website www.bibliotecanacional.aw

 

Verandering van de openingstijden voor de bibliotheek San Nicolas

Met ingang van 1 mei 2023 is er een wijziging in de openingstijden van de bibliotheek in San Nicolas. Vanaf 1 mei is de bibliotheek geopend op maandag, woensdag en vrijdag van 8.00 tot 17.00. Op dinsdag en zondag is de bibliotheek van Sint-Niklaas gesloten in de ochtend en open van 13.00 tot 19.00. De directeur van de Arubaanse Nationale Bibliotheek hoopt dat meer mensen die overdag werken de mogelijkheid krijgen om de bibliotheek na het werk te bezoeken, op dinsdag en donderdag.

Maandagavond 8 AM ️ 5 PM, dinsdag 1 PM ️ 7 PM, woensdag 8 AM ️ 5 PM, donderdag 1 PM ️ 7 PM en

Donderdag 8 AM – 5 PM

Adelaida Ponson Arends Ta Presenta 2 Buki

Related posts

Aankomende Workshop voor Herstel van Koraalriffen op Bonaire

EA News Author

Voor eigen rechter spelen wordt niet getolereerd

EA News Author

Weersverwachting tot woensdag 23 augustu 2023

EA News Author

Leave a Comment

Whatsapp Message