CuracaoDutch

Kustwacht, Politie en andere autoriteiten met controles gedurende Fuikdag

Wardakosta Kuerpo Polisial I Otro Outoridatnan Kompetente Ku Kontrolnan Durante Fuikdag.3

De Kustwacht, Politie en andere autoriteiten gaan aanstaande zondag, 7 januari gedurende de Fuikdag 2024 op zee en langs de kustlijnen controleren. Het doel van deze controles is om te garanderen dat personen zich aan de maatregelen houden zoals vastgesteld door de Regering van Curaçao voor die dag en voor het handhaven van de openbare orde. De Kustwacht verzoekt eigenaren van pleziervaartuigen, ‘charterboats’ en seadoo’s om rekening te houden met de maatregelen die voor Fuikdag gelden.

Gebaseerd op de maatregelen; is de verkoop van alcohol niet toegestaan gedurende Fuikdag, er wordt geen toestemming gegeven voor het afspelen van muziek op vlotten en/of podia. Alle boten dienen voldoende zwemvesten aan boord te hebben conform het aantal toegestane passagiers aan boord, alsmede hun scheepsdocumenten. Ook veiligheidsartikelen voor signaal aangeving en fluiten, moeten aan boord zijn. Er zullen controles zijn op vaartuigen door de Haven en Veiligheid Inspectie en de Kustwacht. Bovendien zal de Brandweer controles uitoefenen voor wat betreft het aansteken van vuur aan boord in verband met BBQ. Na 5PM is het afspelen van muziek niet meer toegestaan. De autoriteiten gaan ook controleren op samenscholingen na 5PM bij baaien en andere locaties op zee.

Wardakosta Kuerpo Polisial I Otro Outoridatnan Kompetente Ku Kontrolnan Durante FuikdagWardakosta Kuerpo Polisial I Otro Outoridatnan Kompetente Ku Kontrolnan Durante Fuikdag.2

Related posts

Bonaire vertegenwoordigd op Travmedia’s International Media Marketplace 2024

EA News Author

Persoon schoot zichzelf dood in zijn appartement in Rooi Koochi op Aruba

EA News Author

Op Plaza Juan Pablo Duarte werd de geschiedenis en vrijheid van de Dominicaanse Republiek herdacht

EA News Author

Leave a Comment

Whatsapp Message