Lokaal/ArubaDutch

Het zesde E-Aruba Business Seminar is op 30 september

Room In 2022 E Aruba

Na eerdere succesvolle edities op Corsica en Sint Maarten dit jaar zal Aruba dat ook doen sluit de reeks seminars af met de zesde editie, op zaterdag 30 september 2023 om Het Renaissance-conventiecentrum. E-Aruba is een van de meest succesvolle seminars op Aruba met een opkomst van ongeveer 700 mensen tijdens elke editie.

Het succes ligt in het feit dat verschillende buitenlandse professionals in de sector van digitale marketing, e-commerce, kunstmatige intelligentie en Chat GPT naar Aruba zullen komen om de kennis van het publiek te verrijken. Het evenement bevat ook het entertainmentelement dat het evenement aangenaam maakt om bij te wonen. De meeste mensen die aanwezig zijn, zijn mensen die werken in de communicatie, marketing, verkoop, IT, e-commerce, management, public relations en meer. Tijdens de officiële lancering die plaatsvond op het kantoor van hoofdsponsor RBC gingen organisatoren Mark-Benson Denz en Diederik Kemmerling dieper in op de inhoud van de zesde editie.

Van Amazon zal Rose Jia een van de gasten zijn. Hij heeft een indrukwekkende carrière als bankier, financier en ondernemer. Hij zal de nieuwste trends in de handelswereld delen en hoe u het meeste succes uit elke handelsinvestering kunt halen. Een andere professional uit de VS die zal presenteren is Eric Siu, die naast de legendarische “Neil Patel” een podcast presenteert genaamd “The Marketing School” over het onderwerp marketing. Eric heeft bedrijven als AirBNB, Uber en meer geholpen om succes te behalen. Op Aruba zal het elk bedrijf dat zich presenteert met veel praktische tips helpen.

Uit de VS komt ook Hajj Flemings, een serieel ondernemer met een specialiteit in kunstmatige intelligentie zoals Chat GPT, Midjourney en andere tools die ieders leven gemakkelijker zullen maken. Hajj heeft samengewerkt met bedrijven als Nike, Disney, Cadillac en meer. Hajj zal kleine bedrijven ook helpen groot te denken, in de zin van uitbreiden om meer klanten te hebben.

Voor RBC is deze gebeurtenis belangrijk. Gezien alle technologische ontwikkelingen heeft RBC ook grote stappen gezet in het creëren van veel diensten voor haar klanten. Hierbij wordt sterk ingezet op online betalingsacceptatiediensten en andere technologische innovaties met een 24/7 bankmentaliteit. Pierre Rafini van RBC vertelde dat RBC dit jaar deelnam aan het e-Seminar op alle drie de Caribische eilanden, inclusief Corsica en Sint Maarten. Guardian Group-vertegenwoordiger Elaine Romano vertelde dat ook voor hen de wereld van digitalisering belangrijk is. Als bedrijf hebben zij hun portaal waar de klant gebruik kan maken van vele diensten. Ook Fast Delivery Services behoort voor het tweede jaar op rij tot de kernpartners. Fast gelooft in innovatie en in het geven van de tools aan de commerciële sector om te oogsten voor succes.

Speakers 2023

Related posts

Weersverwachting tot zaterdag 16 december 2023

EA News Author

Bonaire schittert op de New York Fashion Week met Ruby Pouchet in voorbereiding voor Miss Universe

EA News Author

Symbolische sleuteloverdracht van fase 2 Onder de heuvel

EA News Author

1 comment

Het zesde E-Aruba Business Seminar is op 30 september - Notisia 365 September 2, 2023 at 12:46 am

[…] Source link […]

Reply

Leave a Comment

Whatsapp Message