Lokaal/ArubaDutch

CURPA-leider Eric Ras: De datum voor een beslissing is bijna

Lider Di Curpa Eric Ras E Fecha Pa Un Decision Ta Cerca

Economische ontwikkelingen zijn in volle gang op Aruba, ook de datum voor cruciale beslissingen voor Aruba nadert. CURPA-partijleider Erick Ras geeft aan te geloven dat de regering geen plan heeft om het probleem dat zij hebben veroorzaakt, te verhelpen. Volgens CURPA-leider Eric Ras wist Aruba op het moment dat het akkoord werd ondertekend, dat de overheid 916 miljoen gulden moest betalen.

Ook kon worden gezien dat de premier niet wist wat te doen aangezien er geruchten waren dat als er geen schuldenvermindering was, er geen RAFT zou zijn. Leiders van de CURPA-partij geloven dat de minister de eerste dag dat hij tekende niet vroeg of er een dispensatie was of dat ze het geld hadden genomen, nu het tijd is om het terug te betalen zegt de premier dat er geen geld is. Ook de leider van de CURPA-partij volgde de ontwikkelingen in het parlement, waar een partij vocifereren dat ze de autonomie van Aruba willen opgeven.

Echter, gezien al deze ontwikkelingen blijft het alleen om de schuld van Aruba te betalen op een percentage van 8 procent en dit zou een moeilijke situatie voor Aruba te creëren en we weten allemaal dat het land Aruba al lang geen overschot heeft dat kan worden gezegd dat het op het moment dat Aruba zijn schuld zal betalen.

Wat Aruba nu doet is de schulden herfinancieren, onze kosten verhogen, de rente stijgen en meer geld wordt weggegooid. Volgens de leider van CURPA gaat er veel geld naar de overheidskasse, maar we zien niet waar dit geld naartoe gaat en elke dag zien we de situatie in Aruba verslechteren, onze ouderen kunnen hun medicijnen niet betalen, het ouderdomspensioen dat van iedereen wordt betaald, is niet genoeg om een goed leven te leiden zoals het hoort en wat de moeite waard is. Als leiders van CURPA kunnen we onze ouderen niet mishandelen.

Zoals de leider van CURPA al in de campagne van 2017 zei dat onze ouderen goed moeten worden behandeld en dit is waar het niet gebeurt waar het geld niet bij onze ouderen komt, het geld komt overal, behalve bij onze ouderen.

Click aki bao like y share 

Related posts

De Kustwacht in goede samenwerking met CITRO bergen losgeslagen zeilvaartuig

EA News Author

Weersverwachting tot woensdag 06 december 2023

EA News Author

Het is een groot gevaar als we ons niet aan God houden

EA News Author

1 comment

CURPA-leider Eric Ras: De datum voor een beslissing is bijna - Notisia 365 August 7, 2023 at 11:15 am

[…] Source link […]

Reply

Leave a Comment

Whatsapp Message