NederlandDutch

Ik ben ok en ik ben niet dakloos, Ik heb een baan en ik heb geld. Het Nederlandse systeem beperkt veel mensen om een huis te kunnen krijgen

Summer Carnaval

Hoewel er veel positieve dingen waren, gebeurde er ook veel negatieve dingen, waaronder een interview met de Nederlandse uitgever, maar dat formuleerde het artikel niet zoals het is, aldus King of Summer Carnival Orwin Gomes.

Op het moment dat ik de competitie won en werd gekroond deden veel journalisten een interview over het algemeen en over het zomercarnaval, maar het platform AD wilde iets meer over mijn leven weten, zo kondigt de Koning van het Zomercarnaval Orwin Gomes aan. Het was geen probleem om het echte verhaal te vertellen aangezien iedereen weet dat Nederland geen makkelijk land is om zich te vestigen.

Het verhaal van mijn leven heb ik beslist om dit te vertellen om mensen te inspireren, maar tegelijkertijd heb ik hard gewerkt om de maximale titel als Koning van de Zomer Carnaval te bereiken.

Ik ben al meer dan een jaar zonder huis, maar dat betekent niet dat ik geen steun heb, Het woord ‘dakloos’ heeft een andere betekenis, een dakloos persoon is iemand die geen huis heeft, geen baan heeft, onder de boom woont. Niets van dit alles is echter de huidige situatie van de Koning van de Zomer carnaval omdat hij werk heeft, zijn geld verdient en een onafhankelijke ondernemer is, maar de realiteit van Nederland is dat het moeilijk is om een huis te vinden, vooral in Rotterdam.

Op meerdere gelegenheden heeft de gemeente om hulp gevraagd, maar deze is niet ter beschikking gesteld, maar anderen zoals immigranten in een ander land vinden deze veel sneller, wat voor de Koning van de Zomer Carnaval Orwin Gomes ook goed is.

Het artikel in het AD-korant dat werd gemaakt werd anders geïnterpreteerd, maar tegelijkertijd is het begrijpelijk. Het spijt me dat de woorden zijn veranderd in wat er werkelijk gezegd is en de situatie erger hebben gemaakt dan het werkelijk is.

Het is geen geheim dat Nederland een moeilijk land is om een huis te vinden, maar met doorzettingsvermogen en vertrouwen in jezelf kom je op een dag bij je eigen huis en als je goede dingen doet, vind je mensen die je helpt.

Toch is Carnavals Koning van de Zomer Orwin Gomes zich ervan bewust dat als je veel bekend bent, krijg je altijd een punt van je negatieve kant zal schrijven, alhoewel als je het artikel in zijn geheel bekijkt, AD bedoelt het ook niet zo slecht, maar hij illustreerde slecht dat het eenvoudige woord “ dakloos” een heel andere betekenis heeft en dit in de verkeerde richting is gegaan bij veel mensen in Nederland en op Aruba.

Veel mensen hadden gebelt om te kunnen helpen maar het hoeft niet. Toch wil Zomerkoning Carnaval Orwin Gomes iedereen bedanken die om hem geeft, maar wil hij nu de boodschap uitdragen dat het goed met hem gaat, dat hij niet alleen is, dat hij een baan heeft, een huis heeft en dat het goed met hem gaat in Nederland.

Volgens de Koning van de Zomer Carnaval zou ik, als ik echt op straat lig was ik, allang in Aruba. In Nederland is het systeem zelf vervelend, er zijn veel irrelevante vereisten om een huis te krijgen, bijvoorbeeld als je te oud bent dat ze het niet leuk vinden en ze liever met jonge studenten willen huren, dat speelt een rol. Soms is het opvallend, maar het vraagt om een storting van 3 of 4 maanden, dat is 4000 euro per maand alleen voor de storting, maar ook omdat ik een ondernemer ben, sluiten veel mensen de deur omdat ze ondernemers niet vertrouwen omdat ze soms goed zijn en soms niet goed genoeg zijn. De situatie is begrijpelijk, maar tegelijkertijd moet Nederland in het algemeen zich ervan bewust zijn dat ze een persoon beperken om zich in Nederland te stabiliseren.

Het stelt zoveel beperkingen maar tegelijkertijd is er geld om voor het appartement te betalen, een situatie die Nederlanders moeten doorstaan totdat er echt een oplossing is. Hoewel er situaties zijn waarin de een de ander beschadigt, is er ook de situatie dat de gemeente je niet helpt met dit deel, maar wel helpt als je op het moment dat je geen werk hebt. In dit geval heb ik werk maar geen huis, maar in de gemeente helpt degene die geen werk heeft, ze helpen met een uitkering en daarna een huis. Dit is het systeem in Nederland dat het moeilijk maakt om een huis in Nederland te vinden.

Volgens Koning van Zomer Carnaval zagen veel mensen de situatie slecht toen het artikel van AD uitkwam, maar voor Orwin was dit niet alleen slecht, maar hij ziet het op een meer positieve manier, waar hij nu weet hoeveel mensen echt om hem geven. Toch geeft de Koning van de Zomer Carnaval aan dat het leven doorgaat en dat hij niet zal stoppen of worden tegengehouden door zo’n situatie, maar als hij spijt heeft, wil hij tegelijkertijd een boodschap sturen dat het goed is en dat je je geen zorgen hoeft te maken over wat mensen van je denken, je werkt voor je geld en je weet wat je ermee doet.

Op het moment dat je een bekend gezicht in de gemeenschap bent, zullen er altijd mensen zijn die je willen breken, maar daarom moet je sterk genoeg zijn en doorgaan met het bereiken van alle doelen die je in het leven wilt bereiken. Ik ben ok en ik ben niet dakloos.

Click aki bao like y share

Related posts

Weersverwachting tot zaterdag 23 december 2023

EA News Author

Aangetroffen menselijke resten en mogelijke verbinding met de vermiste persoon worden onderzocht

EA News Author

Toekenning van jaarverslag 2022 van Raad van Advies aan premier

EA News Author

Leave a Comment

Whatsapp Message