Lokaal/ArubaDutch

Laten we de monumenten van Aruba samen ontmoeten en fotograferen!

1920Px Nicolas Store En San Nicolas Aruba 2017

Stichting Monumentenfonds Aruba (SMFA) is trots te kunnen aankondigen dat het een bijdrage heeft ontvangen van het Fonds voor Cultuurparticipatie van Nederland voor een nieuw project getiteld: BIBA NOS HERENCIA!

Voor het project Biba Nos Herencia werken we samen met fotograaf Monique Anrochte, de Aruba Tourism Authority en andere lokale culturele partners. Met dit project vieren we het feit dat we ons culturele erfgoed voor toekomstige generaties bewaren en willen we de trots en passie voor onze cultuur delen door middel van verschillende activiteiten en competities die de nadruk leggen op het ervaren van cultuur, geschiedenis en ons (materiële en immateriële) erfgoed.

Om het SMFA-project te starten zullen de verschillende partners samen 3 Instameet organiseren; een Instameet is een ontmoeting tussen fotografen om een gebied en zijn monumenten te verkennen en te fotograferen en deze en hun verhalen op Instagram te delen.

Mensen die, of iemand die ze kennen, geïnteresseerd zijn in cultureel erfgoed en fotografie, kunnen zich bij ons aansluiten op een of meer van de instamets. U kunt zich aanmelden via de link: Bit.ly/Langlevenheterfgoed op onze website.
Facebook of Instagram.

De dates zijn 14-17 en 19 augustus en kunnen deelnemen aan één of meerdere Instameets.

In het eerste Instameet zal het gebied van de Rancho en het Nationaal Archeologisch Museum van Aruba worden verkend en gefotografeerd. De tweede Instameet zal zich richten op de Monumenten en geschiedenis van San Nicolas en de laatste zal verschillende monumenten rond Aruba bezoeken.

Voor meer informatie en andere activiteiten bezoek onze Facebookpagina Stichting
Monumentenfonds Aruba of Instagram Monumentsfundar of contact ons via
info@monumentenfondsaruba.com

We zijn erg blij en dankbaar met onze culturele partners voor dit project: Stichting Rancho, National Archaeological Museum of Aruba, Artisa, Arubano Museum Foundation, Cas Tan Tin Museum, Bethanië Kapel Foundation, Aruba Nationaal Archief.

Balashi Goldmill LleCas Di Torto Rancho LleKalkoven Rancho LleNicolaas Store LleKalkoven In RanchoWinner Category 2

Related posts

VS en Nederland dreigen 1-1 in het WK 2023

EA News Author

Hulpverleners nemen certificaat Spaanse les in ontvangst

EA News Author

Training voorlezen bij Bibliotheek voor pedagogisch medewerkers kinderopvang

EA News Author

1 comment

Leave a Comment

Whatsapp Message