Lokaal/ArubaDutch

Verlatenis van Zr. Hélène Gruijters O.P. De Bethany Chapel Foundation wilde deelnemen aan het overlijden van Zr. Hélène Gruijters O.P.

Fundacion Kapel Di Bethania Kier A Participa Fayecimento Di Zr. Helene Gruijters O.p.

Theodora Gruijters werd geboren op 14 juni 1933. Op 18-jarige leeftijd trad hij het klooster van de Dominicanen van Bethanië binnen en nam op 30 april 1952 de naam Zr. Hélène Joseph.

Zr. Hélène werkte en woonde een korte periode in het kinderhuis in Canada voordat ze op 12 april 1960 naar Aruba verhuisde.
Zr. Hélène woonde en werkte 26 jaar in Aruba in het Marijke Huis in Kinderhuis Imeldahof en keerde terug naar Nederland op 11 december 1986.
In Nederland woonde hij lang in het Klooster in Teteringen en verhuisde daarna naar Magdalenahof in Haelen, waar hij na een korte periode van ziekte op 3 juni 2023 rustig in zijn slaap overleed op 89-jarige leeftijd.

We danken God voor al die jaren van liefde en toewijding aan Zr. Hélène gaf aan het volk van Aruba, onze kinderen onderwees in Imeldahof.
Zr. Hélène zal altijd herinnerd worden als een persoon die Aruba, Kinderhuis Imeldahof, haar kinderen liefhad en die Aruba altijd in haar hart droeg door zich tot ons te richten in onze taal Papiamento.

De directie van de Stichting Kapel van Bethany en alle vrijwilligers danken voor de aandacht en waardering van Zr. Hélène liet ons zien hoe ze onze tentoonstellingen en projecten steunde.

De directie van de Stichting Kinderhuis Imeldahof en de Stichting Kapel Bethania stuurt een uitnodiging voor een Heilig Missacrifice in de Kapel Bethania, in het klooster Imeldahof, op donderdag 8 juni om 18.30 uur ter ere van de rust van Zr. Hélène.

Fundacion Kapel Di Bethania Kier A Participa Fayecimento Di Zr. Helene Gruijters O.pFundacion Kapel Di Bethania Kier A Participa Fayecimento Di Zr. Helene Gruijters O.p. .2

Related posts

Grote drugsvangst: Zr.Ms. Groningen en de Kustwacht onderscheppen ruim 2500 kilo drugs

EA News Author

Ex minister Otmar Oduber : Vier Jaren van verdriet, twijfel, pijn en geweld maar er moet een einde komen

EA News Author

Project voor de bestrijding van veeteelt, positieve vooruitgang voor duurzaamheid, betrokkenheid van de gemeenschap

EA News Author

1 comment

Leave a Comment

Whatsapp Message