CuracaoDutch

Geslaagde 20e Female Leadership Events op Curaçao: Vrouwelijke leiders zijn niet te stoppen

Eksitoso Di 20 Konferensia Annual Di Liderasgo Femenino Na Korsou 1 3

‘Vastberadenheid, beter willen worden, steun en weten waarom je een leidinggevende functie hebt’. Dat waren de terugkerende affirmaties tijdens het 20e Jaarlijkse Female Leadership Event afgelopen vrijdag in het Avila Beach Hotel op Curaçao.

Dit unieke evenement begon met de woorden en gebed van conferentiestarter Victoria Wild.

Voorzitter van de Staten van Curaçao, mevrouw Charetti America, sprak de openingswoorden.

Ze zei dat ‘vrouwelijke leiders die eenmaal genezen zijn en niet langer gebroken zijn, de verantwoordelijkheid hebben om anderen in hun kracht te zetten en onze platforms te gebruiken om anderen in hun kracht te zetten’.

Pragmatisch trainer en productiviteitsbeïnvloeder Shamilla Williams uit Aruba gaf uitleg over hoe vrouwen hun menstruatiecyclus kunnen gebruiken om meer productiviteit te bereiken en specifieke datums kunnen gebruiken om invloedrijker en efficiënter te zijn.

Dr. Anastacia Vanessa Lewis van de eilanden van de Bahamas, is CEO van de vrouwenorganisatie ‘Woman Wife Entrepreneur Network’, een wereldwijde groep vrouwen die elkaar naar een hoger niveau willen tillen door middel van mentorschap en financiële netwerken. Haar presentatie ging over hoe iedere vrouw individueel op haar best kan zijn, door zich bewust te zijn van de kracht van wederkerigheid. ‘Door niet bewust te zijn van niet alleen nemen maar ook geven, ondermijnen vrouwen hun macht’.

Initiatiefnemer en organisator Reyna Joe legde uit hoe belangrijk zo’n congres is voor elke ambitieuze vrouw, zeker voor degenen die aan een carrière werken of terugkijken op hun carrière. Zoveel waardevolle mankracht gaat verloren wanneer vrouwen niet in de juiste mentale, emotionele en/of fysieke conditie verkeren om productief te zijn. Meer bewustzijn creëren bij vrouwen is nog steeds een uitdaging, zelfs onder vrouwen die beter zouden moeten weten.

Na de conferentie ging het 20e evenement verder als een driedaagse retraite waar deelnemers dieper ingingen op het onderwerp hoe je niet te stoppen kunt zijn.

Dit werd een dynamische, machtige bijeenkomst met onder meer het delen van wijsheid, leringen en de mogelijkheid om te netwerken.

De wens werd geuit om er meer van te hebben.

Dankbaarheid gaat uit naar iedereen die de 20e Female Leadership Events op Curaçao mogelijk heeft gemaakt, een waardevolle ervaring die er zeker toe leidt dat de deelnemers nu extra of nieuwe gereedschappen hebben om beter van dienst te kunnen zijn, waar ze ook zijn.

De bijdrage en steun ook dit jaar weer van congresadviseur Zuster Dr. Norma Angel MM, Dr. Justine Heyden, technisch directeur Jason Rafaël en MC Nelly Rosa maakten het mogelijk terug te kijken op het succes van dit 20ste evenement.  Ga voor meer informatie naar facebook: About Female Leadership

Eksitoso Di 20 Konferensia Annual Di Liderasgo Femenino Na Korsou 1 2Eksitoso Di 20 Konferensia Annual Di Liderasgo Femenino Na Korsou 1

Related posts

Team BOT / K9 heeft een certificaat gekregen

EA News Author

Weersverwachting tot maandag 15 januari 2024

EA News Author

Minister Dangui Oduber: Gelukkig om onze kinderen te kunnen steunen tijdens de Inter-Insulaire Spelen

EA News Author

1 comment

Leave a Comment

Whatsapp Message