Lokaal/ArubaDutch

Pastor Marcel Balootje: Het is heel pijnlijk om God te negeren en te verwerpen

Pastor

Wie de tucht veronachtzamt, zal slecht worden, maar wie het gebod vreest, zal beloond worden. Spreuken 13:13. Het is niet alleen pijnlijk dat zij het woord van God niet op zich nemen, maar dat zij door hun hart en hartstocht niet in staat zijn God te eren.

Het is als een kind dat weet dat zijn moeder medicijnen moet kopen, dat in bed ziek is, maar het geld drinkt, of een vader die weet dat zijn kind medicijnen en voedsel nodig heeft, maar het geld toch gebruikt voor drugs. Onwetend en goddeloos, onbeschaamd en onwetend, onwetend en onbeschaamd, want God kan niet bespot worden.

Het is geen tijd meer om te spelen, maar we leven in een tijd waarin we moeten beginnen met het uitleggen aan onze kinderen vanaf hun kindertijd, wat de gevolgen zijn van oneerbiedigheid, onwetendheid, afwijzing, onbekendheid en gedrag.
de spotter van God. Want wij weten dat de hele wereld te allen tijde in pijnlijke verdrukking verkeert.

Wat zegt de Schrift over de mensen die God niet kennen? In welke levensgevaar gaan ze? En omdat zij God niet wilden erkennen, heeft God hen overgegeven aan een verdorven verstand, om te doen wat niet geoorloofd is. Zij zijn vol haat, boosheid, hebzucht, boosheid, jaloezie, moord, twist, verraderlijk, haatloos, lasteraar, goddeloos, onbeschaamd, hoogmoedig, hoogmoedig, kwaad uitvindend, ongehoorzaam aan ouders, onbeschoft, ontrouw, onvriendelijk, meedogenloos,
Dat is niet alleen goed, maar ook goed voor de mensen die dat doen. Romeinen 1:28-32). Zo zegt Hij ook: Mijn volk vergaat vanwege hun gebrek aan kennis. Omdat gij kennis verworpen hebt, zal Ik u verwerpen om geen priester voor Mij te zijn.

Omdat gij de wet van uw God vergeten hebt, zal ik uw kinderen ook vergeten.
Hoe meer zij tegen mij zondigen, zo zal ik hun glorie in schande veranderen. Als God ons heeft geroepen om zijn volk te onderwijzen, zijn volk voor te bereiden op zijn komst, zijn we verantwoordelijk voor God, om dat te doen, we moeten de waarheid spreken, zonder zorgen te maken wie boos is of wie niet. Lieve kinderen, wij kunnen de waarheid niet verbergen. Waarom zijn er zoveel problemen in onze gemeenschap?

Waarom zijn er zoveel echtscheidingen?
Waarom zijn er zoveel gebroken gezinnen?
Waarom zijn er zoveel kinderen en volwassenen in opstand?
Waarom is er zoveel relationeel geweld, of huiselijk geweld?
Het is geen schande, het is geen onzin, het is de heerlijkheid van God in de mens.
Zij hebben hun ontzag voor God in plaats van hun goddelijke wil overgegeven aan de zonde, en zij belachelijk maken de kennis van God.
van God.
Dit is het getuigenis van God: Wie in de Zoon gelooft, heeft eeuwig leven. Wie de Zoon niet gelooft, zal het leven niet zien, maar de toorn van God blijft op hem.
Wie mij verwerpt en mijn woorden niet aanvaardt, heeft een die hem veroordeelt.
Het woord dat ik gesproken heb, dat zal hem oordelen op de laatste dag.

Related posts

Benoeming en officiele aantreding kiescollege leden

EA News Author

TUI blijft investeren in abc-eilanden:14 vluchten per week en meer non-stop

EA News Author

Gedeputeerde belast met natuur ontmoet natuurplatform bonaire voor samenwerking

EA News Author

Leave a Comment

Whatsapp Message