Lokaal/ArubaDutch

De roeping en uitverkiezing van God is getrouw

Pastor

Er kunnen veel omstandigheden in ons dagelijks leven zijn, maar voor elke situatie is er God. Een goede uitweg, dus als we in het leven in moeilijkheden verkeren, moeten we naar God toe gaan en niet in de war raken. Geef de leeuw van God.

Laten we net als Job doen (Job 1:9-10) In al zijn lijden zondigde Job niet met zijn lippen Vertrouw op God en het zal je helpen. Velen zijn de rampen van de rechtvaardige, maar van allen redt de Heer. Psalm 34:19 Want de rechtvaardige kan zeven maal vallen en hij zal weer opstaan, maar de goddelozen zullen in het kwaad struikelen. ramp. (Spreuken 24:16)

Hij is een vreedzaam mens, die niet in de greep van de duivel valt.
Mensen gaan in je vriendenkring om te zien wie ze kunnen gebruiken om je te doden. Als je je ogen op God gericht hebt en je geloof in God, zal de duivel van de hel je niet onderhouden. Jozua 1:5).

Afgunst en zelfzucht zijn geen grenzen, vandaag kun je een goed en arm persoon behandelen die God liefheeft ondankbaar is Als iemand tegen je opkomt, laat je dan niet vernederen. Denk eraan dat we allemaal opkomen. Daarom zijn jullie ook geroepen om dezelfde gedachte te hebben als Christus Jezus. (Filippenzen 2:5)
Laat u door niemand of door iemand anders overheersen. Want gij, broeders, ziet, dat gij geroepen zijt, dat niet velen wijzen zijn, naar de vlees, niet velen machtigen, niet velen edelen.

Maar wat door de wereld als dwaas werd beschouwd, heeft God uitgekozen om het sterke te schandelijken. En wat de wereld minacht en veracht, dat heeft God uitverkoren, en wat niet is, om wat is te vernederen; opdat geen mens zich voor Hem mag roemen. Door hem zijn jullie in Christus Jezus.

God heeft de Heilige Geest voor ons gemaakt tot wijsheid van God, rechtvaardigheid, heiligheid en verlossing. Maar wie roemt, laat hem roemen in de Heer. 1 Korinthiërs 1:26-31). Het getuigenis van het leven van alle ouders is van grote waarde voor hun kinderen, omdat ze uit het getuigenis zelf kunnen leren om te zien hoe groot Gods liefde voor mensen kan zijn. God is in staat om alle zonden te vergeven en alle ziekten te genezen (Psalm 103:3), dus het is heel belangrijk dat onze kinderen weten waar God ons van heeft gered, en hoe we in het leven zijn geslaagd door Gods hulp, niet door onze eigen kracht, want met God kunnen we alles. (Joh. 15:5+6)

Het goede woord van God dat u hebt ontvangen, waarin u gelooft, is goed. In hem hebben wij door zijn bloed de verlossing, de vergeving van onze zonden, naar de rijkdom van zijn genade.

Vermijdt daarom dat er in de wereld mensen zijn die ontucht plegen, die boosaardig zijn, die toveren, die toverij doen of iets dergelijks. Sluit geen verbond met de duivel, en maak geen deel uit van een verbond met de duivel, maar sta op. Maar weest vastberaden, want God zal u beschermen. (Daniël 6:21- 22). Laat de duivel, die door Jezus Christus aan het kruis werd gekruisigd, in het verborgene worden. (Kolossenzen 2:14-15) terwijl jullie wachten op de openbaring van onze Heer en Heiland, Jezus Christus.

Related posts

Op Bonaire : Actie tegen foutgeparkeerde auto’s in het centrumgebied

EA News Author

Wereldwijde Koraalbleking aan de Gang

EA News Author

Bonaire krijgt toegang tot het Volkshuisvestingsfonds

EA News Author

Leave a Comment

Whatsapp Message