Lokaal/ArubaDutch

Het is een groot gevaar als we ons niet aan God houden

Pastor
Alle mensen moeten kennis hebben van God en Hem vrezen, want onze adem komt van God.
Maar de wereld is vol van geldgierigheid, ontucht, ontucht, onreinheid, goddeloosheid, haat en een steeds verder vervallen lichaam. Jesaja 5:20)Hoe dikwijls verzetten zij zich tegen hem in de woestijn en maakten hem verontwaardigd in de woestijn!
En in hun dagen beproefden zij God, en verbitterden de Heilige van Israël. Psalm 78:40-41).

De meeste mensen verzetten zich dagelijks tegen God door hun woorden en daden, en tonen dat ze zich niet aan God willen onderwerpen. Ze onthouden zich van alle correctie en gebruiken een excuus om me niet te veroordelen.

Want de wil van de vlees is vijandschap tegen God, want zij is niet onderworpen aan de wet van God, want ook kan zij het niet zijn. En zij die in de vlees zijn, kunnen God niet behagen. (Rom. 8:7+8)

De mens is niet van God en is niet van hem.

We begrijpen dus waarom velen onder stress en depressie zitten, maar iedereen kan worden verlost als ze berouw hebben en zich tot God keren.

Iedereen die zijn broeder haat, is een moordenaar en jullie weten dat geen enkele moordenaar het eeuwige leven in zich heeft. (1 Johannes 3:15)

Maar eerst moet u weten dat er in de laatste dagen spotters zullen komen, die hun eigen begeerten navolgen en zich met spot zullen belasten. (2 Petrus 3:3).

Daarom is het nu de tijd dat we allemaal opkomen voor Goddelijke eerbied, in ons Huis, Familie, Huwelijk, want er zijn veel satanische aanvallen op gezinnen, huwelijken en onze kinderen om ons te laten Goddelijk zijn.

Als een goddeloze, zoals de woorden zeggen, een onrechtvaardige persoon in een onrechtvaardige zaak terechtkomt, dan is het vreselijk om in de handen van de levende God te vallen. Hebreeën 10:31).

God waarschuwt ons ten goede wat het einde van de goddelozen zal zijn.
Daarom heeft God hen overgegeven in de begeerten van hun hart tot onreinheid, zodat zij hun lichamen onder elkaar te schande deden.
Zij hebben de waarheid van God verruild voor de leugen en hebben de schepsel vereerd en gediend in plaats van de Schepper. Hem zij de lof voor eeuwig. Amen. (Romeinen 1:24-25)

en de goddelozen met hun bedrog, en zelfs met hun valse gelukzaligheid.

Maar de mens die godvrezend is door zijn rijkdom, die in de tijd van zijn benauwdheid allerlei gebeden en smekingen verwerpt, die denkt dat hij godvrezend is.
Maar slechte mensen en bedriegers zullen van kwaad tot erger gaan, terwijl zij anderen misleiden en zelf worden misleid. 2 Timotheüs 3:12).

En in de tijd van de vijand, in de tijd van de vijand, in de tijd van de vijand.

Neem geen deel aan de onvruchtbare werken van de duisternis, maar verwijt ze (Efeziërs 5:11), en wend u van het kwade af en zoek God met heel uw hart.

Geschreven door Pastor Marcel Balootje.

Related posts

Zr.Ms. Holland onderschept drugs in Caribische zee

EA News Author

Junior Ranger Camp begonnen

EA News Author

Statia ontvangt 10 miljoen euro van Nederland voor verbetering van levensomstandigheden, huisvesting en arbeid

EA News Author

Leave a Comment

Whatsapp Message