DutchLokaal/Aruba

ADRA werkt om jongeren te trainen en de nodige hulpmiddelen te bieden om vooruit te komen

Adra 14

ADRA is in 130 landen over de hele wereld onafhankelijk van religie en politiek. ADRA helpt u door uw gemeenschap, organisatie en overheid te associëren met ADRA in haar taak om te helpen bij een betere kwaliteit van leven op Aruba.
ADRA is niet alleen op Aruba, maar over de hele wereld, op Aruba is haar visie het bereiken van blijvende veranderingen die worden geanalyseerd en gedocumenteerd in het leven en in de samenleving hier op Aruba. Een van de projecten waar ADRA al geruime tijd mee bezig is, is het project van jonge moeders.

ADRA viert een bijzondere dag met de jonge moeders die in vier maanden tijd een traject in de klas hebben doorlopen en het traject met succes hebben afgerond. Het project is een reis van uitgebreide informatie die zich richt op het vergroten van de duurzaamheid van jongeren tussen 16 en 24 jaar.

De groep is er een die voldoende motiveert en er was zelfs een 30-jarige jonge moeder die meedeed. De colleges gaan over zelfvertrouwen, eigenwaarde, seksuele opvoeding, emotionele ontwikkeling, communicatie, mensenrechten, verantwoordelijkheid en maatschappelijke participatie. Al deze gebieden kunnen de jongeren aan en ze zijn ook opgeleid om andere jongeren te helpen. Shanetzi Kock die doorging met de jeugdvrouwen in het proces feliciteert hier de jongeren die het proces met succes hebben afgerond

Adra 2Adra 5Adra 3Adra 4Adra 8Adra 6Adra 7Adra 10Adra 17Adra 13Adra 15Adra 11Adra 12Adra 9Adra 16Adra 1Adra 18Adra 19

Related posts

Aruba Bank noemt haar hoogste medewerker

EA News Author

Politieberichten van vrijdag 9 februari tot en met vrijdag 16 februari 2024

EA News Author

Deelnemers workshop eu-fondsen bezoeken initiatieven op Bonaire

EA News Author

Leave a Comment

Whatsapp Message